I vårt spiseri har vi matkvelder med ulike menyer 1-2 ganger i mnd.
En matkveld fungerer slik at vi bestemmer meny og drikke og du booker bord.
Matkveldene tar utgangspunkt i sesongens råvarer.
Her har vi feks vilt-aften, torske-aften, skalldyrs-aften, Italiensk aften, spansk tapas med mer.
Vår filosofi er:
- Rustikk mat med råvaren i fokus.
- Kunnskapsrik og inspirerende personale.
- Personlig og uformelt miljø.
- Vi bruker sesongens råvarer.
-Ønsker du et sted for privat dining for din bedrift er dette stedet for deg. Vi har opptil 40 plasser og serverer mat og drikke etter dine ønsker.
-Våre smakekvelder er veldig populære. Her smaker vi på 30 ulike smaker, oster, skinker, oljer, balsamico, fisk med mer og avslutter kvelden med en anti pasti.
-Ønsker du å ha ditt private arrangement hos oss ta kontakt for meny og priser.