[et_pb_section admin_label=»section» background_image=»https://fiskogdeli.no/wp-content/uploads/2015/09/bakgrunn-jul.jpg» transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» padding_mobile=»off» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» custom_padding=»|»][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» use_custom_gutter=»off» custom_padding=»|» padding_mobile=»off» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» make_equal=»off» column_padding_mobile=»on»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_blurb admin_label=»Julemeny» title=»Julemeny 2015″ url_new_window=»off» use_icon=»on» font_icon=»%%171%%» icon_color=»#dd3333″ use_circle=»off» circle_color=»#7EBEC5″ use_circle_border=»off» circle_border_color=»#7EBEC5″ icon_placement=»top» animation=»top» background_layout=»light» text_orientation=»center» use_icon_font_size=»off» header_font=»|on|||» header_font_size=»30″ header_letter_spacing=»2px» background_color=»#d2d3ce» use_border_color=»on» border_color=»#a2a39f» border_style=»double» header_line_height=»3em» border_width=»15px» custom_margin=»10px|10px|10px|10px» custom_padding=»10px||10px|»]

 

RIBBE / JULETALLERKEN

Ribbe fra Jæren, hjemmelaget medisterkaker og medisterpølser.
Tilbehør: rødkål, surkål, tyttebær, poteter, julesaus.

Pris: 289,-

 

PINNEKJØTT

Pinnkjøtt fra Idsøe
(kåret til Norges beste pinnekjøtt av Gastronomiskinstitutt ved flere anledninger)
med hjemmelaget rotmos og poteter

Pris 245,- 2 ggr servering

 

LUTEFISK

Lutefisk fra Sommarøy med baconfett, ertestuing, grov sennep og sirup

245,- 2 ggr servering

 

JULEBUFFET

Pinnekjøtt – ribbe av Jærgris – hjemmelaget medisterkaker – medisterpølser- roastbiff – pate – gravlaks – røkelaks – sylte – ribberull – Christiansøpigenes sild – norske oster – eggerøre – sennep – sennepsaus – syltede rødbeter og agurker – flatbrød fra Røros – Rørossmør – brød fra Kolonihaven – potetsalat – remoulade – rødløk – rødkål med andefett og koriander – saltbakte Roswaldpoteter – skysaus

Dessert: Tilslørte bondepiker – karamellpudding – Panetone

Pris 439,-

Det meste produseres hos oss med ferske råvarer av ypperste kvalitet.
Er det ønske om skalldyr, rakfisk, lutefisk eller andre retter på buffeen så ordner vi det.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.