[et_pb_section admin_label=”section” background_image=”https://fiskogdeli.no/wp-content/uploads/2015/09/bakgrunn-jul.jpg” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding=”|”][et_pb_row admin_label=”Rekke”][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” custom_padding=”|” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_blurb admin_label=”Julemeny” title=”Julemeny 2015″ url_new_window=”off” use_icon=”on” font_icon=”%%171%%” icon_color=”#dd3333″ use_circle=”off” circle_color=”#7EBEC5″ use_circle_border=”off” circle_border_color=”#7EBEC5″ icon_placement=”top” animation=”top” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_icon_font_size=”off” header_font=”|on|||” header_font_size=”30″ header_letter_spacing=”2px” background_color=”#d2d3ce” use_border_color=”on” border_color=”#a2a39f” border_style=”double” header_line_height=”3em” border_width=”15px” custom_margin=”10px|10px|10px|10px” custom_padding=”10px||10px|”]

 

RIBBE / JULETALLERKEN

Ribbe fra Jæren, hjemmelaget medisterkaker og medisterpølser.
Tilbehør: rødkål, surkål, tyttebær, poteter, julesaus.

Pris: 289,-

 

PINNEKJØTT

Pinnkjøtt fra Idsøe
(kåret til Norges beste pinnekjøtt av Gastronomiskinstitutt ved flere anledninger)
med hjemmelaget rotmos og poteter

Pris 245,- 2 ggr servering

 

LUTEFISK

Lutefisk fra Sommarøy med baconfett, ertestuing, grov sennep og sirup

245,- 2 ggr servering

 

JULEBUFFET

Pinnekjøtt – ribbe av Jærgris – hjemmelaget medisterkaker – medisterpølser- roastbiff – pate – gravlaks – røkelaks – sylte – ribberull – Christiansøpigenes sild – norske oster – eggerøre – sennep – sennepsaus – syltede rødbeter og agurker – flatbrød fra Røros – Rørossmør – brød fra Kolonihaven – potetsalat – remoulade – rødløk – rødkål med andefett og koriander – saltbakte Roswaldpoteter – skysaus

Dessert: Tilslørte bondepiker – karamellpudding – Panetone

Pris 439,-

Det meste produseres hos oss med ferske råvarer av ypperste kvalitet.
Er det ønske om skalldyr, rakfisk, lutefisk eller andre retter på buffeen så ordner vi det.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *